SHARE

S podzimem si pekařství PAUL opět připravilo něco, čím zlepšit zákazníkům náladu a dodat tolik potřebnou energii v sychravém počasí.

Sýry buď v teplé, nebo studené variantě, budou v září a říjnu zdobit menu pekařství PAUL Právě sýr je jedním z důvodů, proč se Francouzi těší tak dobrému zdraví. Pojídání sýrů totiž pozitivně ovlivňuje naše kosti i metabolismus.
Nabídka bude pestrá a rozhodně vás potěší. Asi jedno z největších lákadel bude krabička, ve které budou rovnou 4 druhy sýrů. Konkrétně půjde o Ementál, který všichni známe, díky jeho typickým “dírkám” a jemně nasládlé chuti, dále sýr Comté, vyráběný výhradně z mléka horských krav, Camembert, jenž je díky své jemné chuti jedním z nejkonzumovanějších sýrů, a to nejen u nás, a nakonec sýr Roqeufort, který patří mezi světově nejznámější plísňové sýry. Tip odborníků je začínat od sýrů s méně výraznou chutí a pokračovat směrem k výraznějším.

Široká škála chutí v této krabičce je doplněna porcí fíkového džemu a jak jinak než čerstvým pečivem.


Pokud máte radši sýr v té teplejší variantě, i vy si přijdete na své. Zapečený sýrový sendvič, plněný Ementálem, Cheddarem a slaninou, je jasnou volbou do upršených dní.

A samozřejmě, že se nezapomnělo ani na ty, kteří se chtějí o pečivo z pekařství podělit s přáteli. Chléb se sýry Ementál a Mimolette, je výbornou volbou pro přípravu sendvičů, nebo třeba přílohy. Zkuste ho třeba s mangovým či fíkovým čatní, nebo s plátky masa a sklenkou vína. Uvidíte, že se návštěvě skutečně zavděčíte a rádi k Vám přijdou na návštěvu znovu.