Je spousta společností, které jsou spolehlivé, proklientské, kvalitní, pro své zákazníky dělají maximum, ale jsou i firmy, na které se spolehnout nemůžeme. To platí ve všech oborech. Proto není divu, že ať už lidé potřebují jakýkoli výrobek nebo službu, zajímají je zkušenosti jiných, aby sami neprožili nemilou zkušenost, nebo si nekoupili „šmejd“. Pokud se chcete v Praze skvěle najíst a chcete bezmasé jídlo, nadchne vás vegetariánská restaurace Green Table. A čím? Hned si to řekneme.
Vegetariánská restaurace, kde se vaří z lokálních surovin
Díky Green Table můžete zjistit, jak funguje moderní udržitelná gastronomie, kde je kladen důraz na lokálnost a sezónnost. Připravovány jsou vždy zdravé, čerstvé a chutné pokrmy, ovšem zároveň s myšlenkou na přírodu a životní prostředí.
Všechny pokrmy jsou připravovány na místě, denně je vaří šéfkuchařka Miluše Makó spolu s jejím týmem kvalitních kuchařů. Díky tomu si můžete dopřát jídla, která jsou v harmonii se zdravou výživou a udržitelností.
Dodavatelé jsou lokální, prověření, suroviny, z nichž se vaří, právě dorostly na polích, uzrály v sadech. Zajímá vás, co najdete právě teď v menu? Zde je malá ochutnávka.
Podzimní menu ve vegetariánské restauraci Green Table
Právě teď nabízí vegetariánská restaurace Praha např. krém z batátů se zázvorem a chilli, krokety z červené čočky s cheddarem, brambory zapečené se zeleninou, dip ze zauzené papriky, listový salát, nebo třeba salát s pečenou dýní, tymiánový dresink s hruškou, lískové oříšky, sýr Comté. To je jen malá ochutnávka toho, co si právě můžete objednat.
Vegetariánská restaurace vám zároveň umožňuje najíst se ve velmi příjemném prostředí, kde můžete pozvat přátele, rodinu, sejít se zde s kolegy z práce. Ať už chcete vydatně a zdravě posnídat, nebo si dát luxusní oběd, budete určitě spokojeni.