Udělejte radost sobě i svým blízkým a ochutnejte nové chipsy BigBoy s příchutí smetany a jarní cibulky. Obsahují 22 procent proteinů. Nenajdete v nich palmový olej ani geneticky upravené potraviny. Zamiluje si je celá rodina!
Firma BigBoy proslula výrobou lahodných oříškových krémů, sušeného ovoce a jiných sladkých dobrot. Nyní přináší tuto slanou novinku. Potěší všechny, kdo si rádi dají křupavé brambůrky, ale zároveň se snaží prospívat svému zdraví.
Chipsy existují přibližně 170 let. Samotný vznik této speciality s sebou nese zajímavý příběh. Vůbec poprvé so objevily roku 1853 v americkém státě New York, v luxusní restauraci na malém městě. Stalo se to jednoho srpnového dne.
Kuchař George Crum, potomek afroamerického žokeje a indiánky, připravoval opékané brambory pro zvlášť náročného hosta. Ten mu je několikrát za sebou vrátil; stěžoval si, že jsou příliš tlusté, mastné a málo slané. Aby se George zbavil protivného hosta a pomstil se mu za jeho nevděčnost, brambory záměrně přesolil, nakrájel na extrémně tenké plátky a osmažil na pánvi. K jeho překvapení byl však přísný host nadšený. A chipsy, jak je známe dnes, byly na světě.
Než si získaly oblibu mezi veřejností, chvíli to trvalo, avšak dnes patří mezi nejběžnější nezdravé svačinky. Nyní si je můžete dopřát s klidem v srdci a s vědomím, že sobě i svým blízkým dopřáváte to nejlepší.
Chipsy jsou zkrátka číslo jedna, když jde o posezení s kamarády, oslavu či večerní sledování filmu. Navštivte eshop www.bigboy.cz a ochutnejte nové proteinové chipsy!
Novinka od Big Boy vás zaujala? Podívejte se na přehled, kde najdete další tipy na nejlepší proteinové čipsy. Objevte zdravé a chutné alternativy, které skvěle doplní váš jídelníček. Vyberte si z různých značek a příchutí, které stojí za vyzkoušení.
1 Komentář